Kom gerust langs

Jeroen de Bruin

‘Klanten mogen bij ons rustig de werkplaats in lopen. Er is altijd tijd voor een kop koffie en een praatje. We staan dicht bij onze klanten. Dat maakt vooral het verschil.’

Bij ons staat de deur zes dagen per week open, van 8 tot 5 uur. Klanten kunnen rustig langskomen voor bijvoorbeeld het vervangen van een lampje. En vraagt een reparatie om meer tijd, dan is er doorgaans wel een gratis vervangende auto te regelen.

Prijzen vergelijken

Blijkt dat er dingen aan de hand zijn die buiten de onderhoudsbeurt van de auto vallen, dan bellen we de klant daarover zo snel mogelijk op. Eerst zoeken we uit wat een onderdeel of reparatie gaat kosten, want dat wil een klant natuurlijk graag weten. We proberen de prijzen van onderdelen zo scherp mogelijk neer te zetten.

Dit doen we bij een onderhoudsbeurt    Bekijk alle prijzen

Zeker in het geval van banden hebben we te maken met concurrentie. Soms is het lastig om prijzen met elkaar te vergelijken. Een bandenspecialist rekent de kale prijs van een band terwijl bij ons de banden ook gemonteerd en uitgebalanceerd worden.

Meer over banden

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak met onze werkplaats. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of bel Autobedrijf Van Roon of Roocar.

Direct een afspraak maken