Renault Captur Série Signature Wave

Geen reacties

De Série Signature Wave van de Renault Captur verschijnt in een oplage van vijfhonderd stuks. Het speciale model is per direct te bestellen.

Met de Série Signature Wave brengt Renault luxe aangeklede modellen uit die accenten in een opvallende kleur en design hebben. Bovendien verschijnen de Signature Wave-modellen in beperkte oplage; in Nederland zullen slechts vijfhonderd exemplaren van de Captur Série Signature Wave verkrijgbaar zijn.

Voor deze Captur heeft Renault de rijk uitgevoerde Dynamique-uitrusting als basis gekozen. De auto komt in de nieuwe metallic lakkleur Blanc Nacré en krijgt exterieuraccenten in Bleu Pacifique. De accenten vind je als stootlijsten, naafkappen, buitenspiegelkappen en als striping op het dak. De Captur Série Signature Wave heeft 17 inch lichtmetalen wielen in het design ‘Adventure Noir’ plus een speciale badge op de flanken.

De Bleu Pacifique details zijn eveneens te vinden in het interieur. Samen met de blauwe stiksels doen ze de antracietkleurige, rundlederen bekleding van deze Captur opleven. De altijd verlichte omlijsting van de klimaatregeling heeft de bijpassende tint Bleu Frost. 

De Série Signature Wave is leverbaar in combinatie met alle benzinemotoren die voor de Renault Captur verkrijgbaar zijn. De vanafprijs, met de 90 pk sterke Energy TCe-motor, ligt op 23.890 euro. Bestellen kan per direct.