Nieuwe automaatversie Renault Kadjar

Geen reacties

Renault biedt vanaf de zomer een nieuwe automaatversie van de Kadjar aan. De 130 pk sterke TCe-benzinemotor in de Kadjar is vanaf de zomer met automatische versnellingsbak te verkrijgen.

Een dieselmotor met een automaat, die was er al van de Renault Kadjar. Vanaf nu is het ook mogelijk om een automatische versnellingsbak in combinatie met een benzinemotor te bestellen. De levering van de nieuwe uitvoering start in de zomer.

Renault koppelt een zeventraps EDC-automaat met dubbele koppeling aan de 130 pk sterke TCe-motor. Het verbruik en de CO2-uitstoot liggen met de automatische transmissie iets lager dan die van de handgeschakelde versie. Renault geeft 5,5 l/100 km (1 op 18,1) en 123 g/km op. De Kadjar mag met de nieuwe versnellingsbak een aanhangwagen van maximaal 1.500 kilogram trekken.

De meerprijs van de automaatversie bedraagt 2.000 euro. Dat betekent dat de Kadjar TCe 130 EDC verkrijgbaar is vanaf 29.390 euro. Renault biedt drie uitvoeringen aan: Zen, Intens en Bose. De uitrusting omvat minimaal: airconditioning met automatische klimaatregeling, 17 inch lichtmetalen wielen, licht- en regensensoren en een audiosysteem.