Onthulling Renault Alpine op 16 februari

Geen reacties

De onthulling van de nieuwe Renault Alpine sportauto is aanstaande! Een tweet belooft dat het over 2 weken al zover is.

Op Twitter is een nieuwe account aangemaakt door Renault voor de nieuwe Alpine. De eerste tweet toont een afbeelding van een bergtop met de tekst ‘16.02.16’. De tekst ‘Rendez-vous at the summit in 3 weeks. Will you be there?’ belooft dat er iets te gebeuren staat op 16 februari en wij denken dat dit de herlancering is van het merk Alpine.

Die gaat vast en zeker gepaard met de onthulling van de nieuwe Renault Alpine. Voorgaande jaren zagen we al enkele studiemodellen. De Renault Alpine Celebration Concept (zie afbeeldingen) geeft aan in welke designrichting we moeten denken voor het langverwachte productiemodel. Naar verwachting is deze sportauto te zien op de autosalon van Genève, begin maart, en staat ‘ie binnen een jaar in de showroom. 

Eerder al werd bekend dat de herlancering niet beperkt blijft tot een model maar dat we een hele familie Alpine-modellen kunnen verwachten. Er is nu sprake van dat een jaar na de showroomintroductie een Renault Sport-versie geïntroduceerd wordt, met 300 pk. Weer een jaar later zou een Alpine SUV gepland staan. Op 16 februari verwachten we meer informatie te kunnen melden.