Opvolger Renault Laguna heet Talisman

Geen reacties

Renault heeft de naam bekend gemaakt van zijn nieuwe zakensedan. De opvolger van de Laguna draagt de naam Talisman en wordt volgende week onthuld.

Op 6 juli onthult Renault de opvolger van de Laguna. Het nieuwe model krijgt een nieuwe naam: Talisman. Helemaal nieuw is die naam niet, in diverse landen heet Renaults middenklasser al zo. De naam Laguna gaan we dus niet meer terugzien.

Renault wil met de naamswijziging een nieuwe start maken in het middensegment. Met een geheel nieuw design, nieuwe techniek en sportieve rij-eigenschappen slaat het merk een nieuwe weg in.

De naam Talisman is niet zomaar gekozen. Volgens Renault past deze naam ‘bij de energieke uitstraling van de nieuwe sedan’. De auto krijgt ‘robuuste, sportieve lijnen’ en het merk belooft dat we innovatieve techniek gaan zien in het nieuwe model, vooral op het gebied van veiligheid.

De Talisman wordt op 6 juli om 14.30 uur onthuld. Uiteraard vind je alle informatie en foto’s dan op deze website. Renault geeft nu alvast een plaagvideo vrij, waarin kleine stukjes van de auto voorbij komen.