Cross-overs en MPV’s die je moet zien op de AutoRai

Geen reacties

De AutoRai is het toneel van de Nederlandse première van vijf interessante nieuwe MPV’s en cross-overs. Maak kennis met de Renaults Kadjar en Espace, de Hyundai Tucson en de Fords S-Max en Edge.

Cross-over-geweld in hal 1 op de AutoRai. Hier vind je nieuwste modellen van Ford, Renault en Hyundai. Deze primeurs mag je eigenlijk niet missen op de AutoRai.

Loop in ieder geval langs de Renault-stand. Daar vind je namelijk de nieuwe Kadjar. Deze SUV ga je de komende jaren waarschijnlijk veelvuldig tegenkomen op de Nederlandse wegen. Op de AutoRai kan je alvast kennismaken, Renault heeft meerdere exemplaren van de SUV meegenomen. De nieuwe Espace is de andere ster van de Renault-stand. De nieuwste generatie is niet langer een gewone MPV, maar een spannend gelijnde cross-over. Je kan op de stand alle stoelopstellingen uitproberen en zelfs een virtuele proefrit maken met een speciale tv-bril.

Bij Hyundai vind je de nieuwe Tucson, de opvolger van de ix35. De woordvoerder van Hyundai kan helaas nog geen prijzen melden: “Daar zijn de Koreanen altijd heel laat mee.” In ieder geval kan je de nieuwe Tucson van binnen en van buiten uitgebreid bekijken.

Ford komt met twee Nederlandse primeurs naar de AutoRai: de Edge en de S-Max. De Edge is een cross-over met ruimte-auto-trekjes, de S-Max is een ruimte-auto met sportieve trekjes. Voor elk wat wils dus, al staan de twee modellen helaas nog afgeschermd door een hekje, waardoor bezoekers van de autoshow nog niet binnenin kunnen kijken.