Renault Twingo Electric is vanaf 20.590 euro verkrijgbaar

Geen reacties

De vanafprijs voor de Renault Twingo Electric is 20.590 euro. De elektrische stadsauto is ook meteen verkrijgbaar als Série Limitée Vibes. Renault belooft een snelle laadtijd.

Begin augustus kun je bij de Renault-dealer de Twingo Electric bestellen. Als consument kun jij je het instapniveau Life al eigen maken vanaf 20.590 euro. Dat is een zeer betaalbare prijs voor een volledig elektrische auto. Helaas is de subsidiepot van de overheid al leeg, wel kun je een aanvraag voor volgend jaar indienen. Zakelijke rijders kunnen al met minder dan 50 euro per maand klaar zijn met de netto bijtelling. 

De Life is voorzien van zwarte exterieuraccenten, een lichtsensor, led-dagrijverlichting en zwarte deurpanelen in de cabine. De stoelbekleding heeft grijze accenten. Wil je een gepersonaliseerde Twingo Electric, dan is het Collection-niveau iets voor jou, met striping en een eigen kleurkeuze voor zijstootlijsten, grille- en spiegelkapafwerking. Standaard op de Collection zijn airco, R&Go-multimedia, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels. Uitrustingsniveau Intens komt met luxe als kunstleder/stoffen bekleding, Easy Link-multimedia met Android Auto- en Apple CarPlay-ondersteuning, cruise control, 15 inch lichtmetalen wielen enzovoort.

Série Limitée Vibes

De elektrische Twingo staat in het najaar in de showrooms. Tegelijk met de reguliere niveaus is ‘ie ook – in diverse kleuren – verkrijgbaar als Série Limitée Vibes, die een aparte exterieurstyling heeft. Daarnaast kent de Vibes de rijkste uitrusting, onder meer geïntegreerde TomTom-navigatie, achteruitrijcamera en 3 jaar kosteloos gebruik van MY Z.E. Connect en Inter@active connectiviteitsdiensten voor elektrische auto’s, via de MyRenault-app. 

Tot slot is de Renault Twingo Electric voorzien van een zogenaamde Caméléon-lader, waarmee de batterij volgens het merk zeer snel te laden is. Bij een 22 kW AC-lader duurt het slechts een uur om het accupack tot 80 procent op te laden. 

Prijzen Renault Twingo Electric
Uitrustingsniveau

Consumenten-

adviesprijs vanaf

Netto bijtelling

vanaf*

Life 20.590 euro 49,43 euro/maand
Collection 22.090 euro 53,16 euro/maand
Intens 23.490 euro 56,65 euro/maand
Série Limitée Vibes 24.790 euro 59,88 euro/maand

* bij 37,35 procent inkomstenbelasting