Renault Trafic nu als Business

Geen reacties

Speciaal voor wie de Renault Trafic ook privé rijdt is er nu de Business-uitvoering van de bedrijfswagen. Deze kun je tegen lage bijtelling rijden.

Renault voegt een nieuwe uitvoering toe aan het Trafic bestelwagenassortiment. De Business-uitvoering is rijk uitgevoerd maar kent een lage fiscale waarde: vanaf 19.970 euro exclusief btw, BPM en kosten rijklaar maken. Dat resulteert in een gunstige bijtelling voor wie de Trafic ook privé rijdt: vanaf 219 euro per maand voor de Gesloten Bestelbusuitvoering in L2H1-maat. 

De Trafic Business is ook te bestellen, in dezelfde lengte/hoogtemaat, met Dubbele Cabine. Daarnaast krijg je de keus uit twee dieselmotoren: de Energy dCi 120 met handbak en de Energy dCi 145 met EDC-automaat. 

De standaarduitrusting bestaat onder meer uit led-koplampen, parkeersensoren achteraan, een airco en een met leder bekleed stuurwiel. Daarnaast heeft de Business altijd het MediaNav-infotainment- en navigatiesysteem, met onder andere Apple CarPlay en Android Auto smartphone-connectie.