Renault introduceert Xmod-versies Captur

Geen reacties

Renault komt met een nieuwe uitvoering van de Captur: Xmod. Deze versie onderscheidt zich met een ‘off-road’-voorbumper, het Extended Grip-tractiesysteem en een interieur met rode details.

Renault heeft stilletjes de Xmod-uitvoering aan de prijslijst toegevoegd. De uitvoering Xmod kennen we al van de Scenic en omvat enkele uiterlijke verfraaiingen en het Extended Grip-systeem, voor meer grip op zand, sneeuw en modder. Het systeem kent drie standen, die via een draaiknop op de middentunnel zijn te selecteren.

De Captur Xmod is te herkennen aan de ‘off-road’-voorbumper en binnenin aan de rode accenten. De uitrusting is riant, met onder andere lederen bekleding, een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, parkeersensoren, airconditioning, verwarmbare stoelen en cruise control.

Renault levert de Captur Xmod met drie motoren: de 1.2 TCe met 90 pk en 120 pk (met automaat) en de 1.5 dCi dieselmotor. De prijzen bedragen respectievelijk 21.990 euro, 25.190 euro en 25.990 euro. Bestellen kan per direct, de levering start in het voorjaar.