Renault pakt uit op de AutoRai met Kadjar en twee concept cars

Geen reacties

Renault pakt flink uit op de AutoRai volgende maand. Het merk neemt niet alleen de vorige maand onthulde Kadjar mee, maar ook twee concept cars.

Er is veel te zien op de Renault-stand tijdens de AutoRai in april. Het belangrijkste nieuws is de Kadjar, die naar Amsterdam komt ver voordat de auto in de showrooms staat. Geïnteresseerden kunnen de auto nu al van dichtbij bekijken en erin zetten. De eerstvolgende mogelijkheid is pas in de zomer, als de auto bij de dealers staat.

De Kadjar (foto 1) is niet het enige interessante nieuws. De AutoRai biedt namelijk ook de mogelijkheid om voor het eerst in Nederland de nieuwe Espace (foto 2) te bekijken, die eind mei pas bij de dealers verschijnt. Renault zet meerdere exemplaren op de stand, zodat er voor bezoekers genoeg mogelijkheid is om uitgebreid te proefzitten in de bijzonder vormgegeven cross-over.

Voor concept car-liefhebbers heeft Renault Eolab (foto 3), die vorig jaar in Parijs voor het eerst werd getoond, en de DeZir (foto 4). Die laatste staat op het supercar paviljoen in de Rai en is een spectaculaire auto.

De komende weken houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op de Rai.