Prijs vernieuwde Renault Espace bekend

Geen reacties

Renault heeft de prijslijst van de vernieuwde Espace vrijgegeven. Je bent snel klaar met kiezen, want er staat nog maar een (luxe) uitvoering in de brochure.

Renault levert de vernieuwde Espace standaard als luxe Initiale Paris. Deze uitvoering is voorzien van onder meer cruise control met afstandsradar, nappaleren bekleding, een digitaal instrumentarium, een head-up display, een multimediasysteem met 9,3 inch beeldscherm, een Bose audio-installatie, een elektrisch bedienbare achterklep, massagefunctie en stoelverwarming en –ventilatie.

Daarnaast is het model voorzien van technische upgrades, zoals meesturende achterwielen en elektronisch aangestuurde dempers. De Espace wordt altijd geleverd met een 225 pk sterke TCe-benzinemotor. Deze is standaard gekoppeld aan een zestraps automaat.

De optielijst is kort, omdat zo’n beetje alles er al op zit. De belangrijkste extra die je kunt kiezen is die van twee extra zitplaatsen achterin, die met een druk op de knop omlaag geklapt kunnen worden. Renault vraagt hiervoor 2.000 euro extra. De prijs van de Renault Espace TCe 225 EDC Initiale Paris bedraagt 64.590 euro.