Renault prijst Espace, vanafprijs is 42.990 euro

Geen reacties

De prijzen van de Renault Espace zijn binnen. Het vlaggenschip van Renault is vanaf halverwege volgende maand te bestellen voor minimaal 42.990 euro.

De nieuwe Renault Espace heeft prijskaartjes opgeplakt gekregen. Het opvallend vormgegeven nieuwe model staat in april in de showroom en is vanaf half februari te bestellen. De vanafprijs is 42.990 euro voor de Expression-uitvoering met 130 pk sterke dieselmotor.

De standaarduitrusting is zeer omvangrijk. De blikvanger in het interieur is het 8,4 inch aanraakscherm met navigatiefunctie maar ook de rest van de uitrusting mag er zijn. Cruise control, airconditioning met twee klimaatzones, parkeersensoren rondom, led-koplampen, 17 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, regensensoren en automatisch inschakelende verlichting zijn standaard.

Meer luxe kan natuurlijk, dan kies je voor de Dynamique-uitvoering. Deze voegt Ambiance-verlichting in het interieur, deels kunstlederen bekleding, 18 inch lichtmetalen wielen, diverse actieve veiligheidssystemen en MultiSense toe aan de uitrusting. Met MultiSense kan de bestuurder diverse rijstanden selecteren, die invloed hebben op de rij-eigenschappen en interieurverlichting.

De topuitvoering is de Initiale Paris, die naast specifieke luxe aankleding van het dashboard, speciale 19 inch lichtmetalen wielen en nappalederen bekleding ook luxe extra’s als elektrisch verstelbare stoelen, een Bose audiosysteem, een achteruitrijcamera, actieve en instelbare dempers, drie zone klimaatcontrole en automatisch grootlicht heeft.

Renault biedt drie motoren aan voor de nieuwe Espace. Naast de 130 pk sterke dieselmotor is er nog een diesel met 160 pk en een benzine turbomotor met 200 pk. Alle prijzen vind je hieronder in de tabel.   

Prijzen Renault Espace
Benzine
TCe 200 aut.     Dynamique 43.990 euro
Initiale Paris 50.490 euro
Diesel
dCi 130 Expression 42.990 euro
Dynamique 45.490 euro
dCi 160 aut. Dynamique 48.490 euro
Initiale Paris     54.990 euro