Renault Clio Initiale Paris duikt op

Geen reacties

De eerste Renault met het nieuwe luxelabel Initiale Paris is de Clio. Hij wordt officieel pas volgende maand onthuld, op de autosalon van Parijs.

Renault presenteerde een jaar geleden zijn nieuwe label Initiale Paris, voor luxe uitvoeringen van bestaande modellen. Nu is het tijd voor de presentatie van de eerste Renault Initiale Paris: de Clio. De auto dook per ongeluk op in de online-configurator van Renault Frankrijk.

Omdat de bijbehorende informatie nog ontbreekt moeten we afgaan op wat we zien. De wijzigingen lijken niet al te groot. Aan de voorkant valt de nieuwe led-dagrijverlichting op, die in de koplampen is opgenomen in plaats van in de bumper. Ook heeft Renault nieuwe, 17 inch wielen ontworpen.

In het interieur zien we met leder beklede stoelen, waarin het Initiale Paris-logo is opgenomen. Ook op het stuur is een logo aangebracht. De luxe uitvoering wordt verkrijgbaar met verschillende motoren, de specificaties voor de Nederlandse markt hopen we binnen een paar weken te ontvangen.