Renault Twingo-verkoop trapt af met kunstfilmpje

Geen reacties

Vandaag is het zover, de nieuwe generatie Renault Twingo staat bij de Nederlandse dealers. Om de aandacht daarop te vestigen heeft het merk een kunstenaarsduo gevraagd een animatiefilmpje te maken. 

Het is alweer een half jaar geleden dat Renault de geheel vernieuwde Twingo op de autoshow in Genève aan de wereld toonde. Vandaag kan het grote publiek ‘em zien want de stadsauto staat nu in de showroom. Vanaf 9.990 euro kun je er al een bestellen. 

Al sinds de onthulling is duidelijk dat de nieuwe generatie Twingo een speels en vrolijk karakter heeft. Dit wordt nog eens benadrukt in de publiciteitscampagne die dit weekend eveneens van start is gegaan. Ook eigenschappen als behendigheid en wendbaarheid komen daarin aan bod. 

Renault vroeg het kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas – bekend van Stevens Spielberg Catch Me If You Can – om een animatiefilmpje te maken voor de campagne. Daarin zien we de Twingo vrolijk slalom rijden, de regen trotseren en heuveltjes klimmen. Wil je het zelf wel eens uitproberen dan moeten we je naar de dealer verwijzen.