Renault Captur Helly Hansen vanaf 20.990 euro

Geen reacties

Renault heeft de prijzen van de Captur Helly Hansen bekend gemaakt. Deze gelimiteerde uitvoering is vanaf nu verkrijgbaar voor minimaal 20.990 euro.

De gelimiteerde nieuwe uitvoering Helly Hansen van de Renault Captur kost minimaal 20.990 euro. Deze uitvoering, die tot stand is gekomen in samenwerking met het Noorse kledingmerk Helly Hansen, is verkrijgbaar met twee driecilindermotoren met 90 pk en 120 pk. Die laatste is standaard gekoppeld aan een EDC-automaat en kost 24.190 euro.

De Helly Hansen-uitvoering is gebaseerd op de Dynamique en heeft een meerprijs van 700 euro. Voor dat geld krijg je niet alleen extra’s als parkeersensoren, elektrische bedienbare spiegels en speciale stoelbekleding, maar ook enkele uiterlijke verfraaiingen en het Extended Grip systeem met verschillende off-road-standen.

De Helly Hansen-uitvoering is te herkennen aan de beschermingsplaten onder de bumpers, privacy glass, 17 inch lichtmetalen wielen met hoogglans zwarte accenten en Helly Hansen-logo’s. Bovendien is deze uitvoering exclusief verkrijgbaar in de kleur Rouge Flamme (afbeeldingen).