Prijzen Renault Twingo vanaf 9.990 euro

Geen reacties

De prijzen van de nieuwe Renault Twingo zijn bekend! De achterwielaangedreven stadsauto staat in september in de showroom, met een prijskaartje dat begint bij 9.990 euro.

Renault heeft de nieuwe Twingo geprijsd. Vanaf 9.990 euro rijd je in de kleinste Renault, die zijn motor achterin heeft liggen en achterwielaandrijving heeft. Basismotor is de SCe-driecilindermotor met 70 pk, er is ook een sterkere variant met 90 pk – vanaf 12.190 euro.

Renault biedt drie uitvoeringen aan. De goedkoopste is de Authentique, met hill-start, led-dagrijverlichting, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en vier airbags. De Expression voegt elektrisch bedienbare portierramen en het R&Go-multimediasysteem met Bluetooth en smartphone-koppeling toe. Meest luxe uitvoering is de Dynamique, met airconditioning, lichtmetalen wielen, striping en cruise control.

De Twingo is verder aan te kleden met diverse pakketten, waarmee de buitenkant het interieur zijn op te vrolijken met contrasterende kleuren. Ook is er een stoffen schuifdak verkrijgbaar, deze kost 895 euro. Alle uitvoeringen van de Twingo vallen in de 20 procent bijtellingscategorie.  

Prijzen Renault Twingo
Benzine
SCe 70 pk  Authentique  9.990 euro
Expression 10.990 euro
Dynamique 12.790 euro
XCe 90 pk Expression 12.190 euro
Dynamique 13.990 euro