Prijzen vernieuwde Renault Master bekend

Geen reacties

Renault heeft de prijzen van de vernieuwde Master bekend gemaakt. De vanafprijs van de grootste bestelwagen van het merk ligt duizenden euro’s lager dan voorheen.

Renault heeft de prijzen en specificaties van de vernieuwde Master bekend gemaakt. De bestelwagen is verkrijgbaar vanaf 19.990 euro exclusief btw en BPM. Voor de bedrag rijd je in de L1H1-uitvoering, oftewel: de standaardlenge- en hoogte. De 2.3 dieselmotor levert in het basismodel 110 pk, maar als je meer vermogen wilt dan kan je kiezen voor een van de vier andere dieselmotoren, met een maximaal vermogen van 165 pk voor het sterkste exemplaar.

De standaarduitrusting heet Generique en is onder andere voorzien van elektrisch bedienbare ramen en spiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, hill start-assistent, trailerstabiliteitscontrole en een gekoeld dashboardkastje. Het tweede uitrustingsniveau vult aan met praktische zaken, zoals een armsteun voor de bestuurder, multifunctionele bijrijdersbank en volledig tussenschot. Pakketten met onder andere airconditioning en veiligheidssystemen zijn optioneel.

Renault biedt in totaal 240 versies aan van de vernieuwde Master. Met twee uitrustingsniveaus, vijf dieselmotoren, vier lengtevarianten, 3 hoogte-opties en diverse carrosserieën valt er genoeg te kiezen. In de tabel hieronder enkele vanafprijzen. Bestellen kan per direct. 

Prijzen Renault Master
Gesloten bestelwagen L1H1 vanaf 19.990 euro 
L2H2  vanaf 22.990 euro
Chassis cabine vanaf 24.090 euro
Chassis cabine pick-up vanaf 27.190 euro
Chassis cabine kiepbak vanaf 28.290 euro
Chassis cabine Distribox  Vanaf 30.490 euro