Renault maakt vanafprijzen nieuwe Trafic bekend

Geen reacties

Renault maakt bekend dat de nieuwe Trafic minimaal 16.990 euro exclusief btw en BPM kost. Dat is iets goedkoper dan zijn broertje Vivaro van Opel, maar de uitrusting is ook iets minder omvangrijk.

Renault heeft de prijs van de Trafic vastgesteld op minimaal 16.990 euro exclusief btw en BPM. Het merk levert drie uitvoeringen, verschillende lengtes en hoogtes, een enkele en een dubbele cabine, een personenbusuitvoering en vier motoren met 90 tot 140 pk. Een versie met chassis-cabine en opbouw naar keuze volgt begin 2015.

De goedkoopste Trafic is de bestelauto met enkele cabine, 90 pk sterke dieselmotor in Générique-uitvoering. Deze is standaard voorzien van centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen en audiovoorbereiding. De luxere Comfort-versie kost minimaal 19.850 euro en voegt als extra’s toe aan de uitrusting: elektrisch bedienbare buitenspiegels, een doorlaadluik onder de bijrijdersbank en een dodehoekspiegel.

De meest luxe versie heet Turbo2 en is er vanaf 24.100 euro. Met airconditioning, cruise control, luxe bekleding, parkeersensoren, een audiosysteem en Bluetooth valt er weinig meer te wensen. De vernieuwde Trafic staat in september in de showroom.