Limited-uitvoering Renault Mégane, Scénic, Laguna en Kangoo

Geen reacties

Renault introduceert een nieuwe ‘speciale serie’ van de Mégane, Scénic, Laguna en Kangoo. De tot Limited gedoopte uitvoering is vanaf oktober verkrijgbaar.

Renault voegt een nieuwe uitvoering toe aan het assortiment van de Mégane, Scénic, Laguna en Kangoo. De Limited komt boven de basisuitvoering Authentique en heeft een meerprijs van 1.400 tot 1.900 euro, afhankelijk van het model. De uitrusting verschilt ook per model.

De Mégane Limited is onder andere voorzien van speciale bekleding, 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, automatisch geregelde airconditioning, regen-, licht- en parkeersensoren en een ingebouwd TomTom-navigatiesysteem. De Mégane Limited is er vanaf 21.890 euro, voor de hatcback met TCe 115 benzinemotor.

De uitrusting van Scénic Limited ziet er in grote lijnen hetzelfde uit, als extra’s heeft de MPV een elektronische handrem en automatisch inklapbare buitenspiegels. De Scénic Limited start bij 26.390 euro.

De Limited-uitrusting van de Laguna ziet er als volgt uit: 17 inch lichtmetalen wielen, climate control, R-Link infotainmentsysteem en Radio Renault met 3D-sound. De Laguna Limited is er vanaf 30.290 euro.

Ook de Kangoo komt als Limited, hoewel de prijs nog niet bekend is. De uitrusting bestaat uit onder andere dakrails, airconditioning, mistlichten voor, 15 inch lichtmetalen wielen en privacy glass.

De Limited-uitvoeringen zijn per direct te bestellen.