Renault Captur Helly Hansen: als gegoten

Geen reacties

Renault heeft in samenwerking met kledingmerk Helly Hansen een nieuwe uitvoering van de Captur ontwikkeld. Deze komt in een gelimiteerde oplage op de markt.

De Renault Captur Helly Hansen is een gelimiteerde versie van de Captur. Hij is te herkennen aan de aluminiumkleurige beschermplaten onder de voor- en achterbumper, 17 inch lichtmetalen wielen met hoogglans zwarte inleg en Helly Hansen-logo’s.

De kleur Rouge Flame is exclusief verkrijgbaar op deze uitvoering en is altijd in combinatie met een in contrasterende kleur uitgevoerd dak. De rode kleur vind je ook terug in het interieur, dat verder wordt opgetuigd door stoelen die met kunstleder zijn bekleed. Verder zit zo’n beetje alles ‘erop en eraan’, inclusief het R-Link-systeem met navigatiefunctie.

De Captur Helly Hansen is de eerste Captur die wordt uitgerust met Extended Grip. Dit systeem regelt via de traction control het bijremmen van afzonderlijke wielen zodat de auto ook in terrein grip heeft. Het systeem kent drie standen: Normale weg, Verharde weg en Expert. Die laatste twee standen werken alleen onder de 40 km/u. De Captur heeft overigens ‘gewoon’ voorwielaandrijving, aandrijving op vier wielen is niet leverbaar.

De Captur Helly Hansen wordt in september leverbaar, de prijzen zijn nog niet bekend.