Renault Clio R.S. nu verkrijgbaar als Série Limitée Monaco GP

Geen reacties

Renault brengt van de Clio R.S. een Série Limitée uit, de Monaco GP. De prijs is nu bekend: 29.490 euro.

Ook de Renault Clio R.S. krijgt nu zijn eigen Série Limitée, de Monaco GP – een uitvoering die we al kennen van de Mégane en die Renault vorige maand al aankondigde. Het merk maakt nu de prijs bekend: 29.490 euro. Aan de buitenkant is de gelimiteerde versie te herkennen aan zijn tweekleurige carrosserie. Het dak is zwart, de rest van de koets is uitgevoerd in metallic wit.

Het dak is niet het enige zwarte onderdeel, de 17 inch lichtmetalen wielen, spiegelkappen en diffusor in de achterbumper zijn eveneens in hoogglans zwart uitgevoerd. Op de stootlijsten en op de instaplijsten heeft Renault Monaco GP-logo’s aangebracht.

In het interieur zijn grijze details te vinden, de stiksels van de stoelbekleding, de gordels en de omlijsting van de ventilatieroosters zijn uitgevoerd in die kleur. Deze Série Limitée is standaard voorzien van een navigatiesysteem met kleurenscherm.

De Clio R.S. Série Limitée Monaco GP kost dus 29.490 euro, dat betekent een meerprijs van 2.500 euro ten opzichte van de gewone R.S. De speciale uitvoering is per direct te bestellen.