Vernieuwde Renault Trafic en Master vanaf nu te bestellen

Geen reacties

Renault maakt de prijzen van zijn vernieuwde bedrijfswagens Trafic en Master bekend. Beide modellen zijn iets goedkoper geworden, ondanks de verbeteringen.

Renault presenteerde onlangs de vernieuwde Trafic en Master. De bedrijfswagens zijn voorzien een nieuwe grille en koplampen, nieuwe veiligheidssystemen en verbeterde motoren. De grootste van de twee, de Master, heeft zelfs een compleet nieuw dashboard. De prijzen van de twee bedrijfswagens zijn lager dan voorheen. Voor de Trafic vraagt Renault minimaal 20.065 euro, terwijl de Master vanaf 23.990 euro van eigenaar wisselt. Beide prijzen zijn exclusief belastingen.

De Trafic is verkrijgbaar in twee lengtevarianten en in twee hoogtevarianten. De dieselmotoren hebben vermogens van 95 tot 170 pk en er zijn vier uitvoeringen: Générique, Comfort, Work Edition en Luxe. Verder biedt Renault het model aan met enkele en dubbele cabine en als platform cabine, met de mogelijkheid tot een opbouw. De prijslijst loopt van 20.065 tot 33.725 euro voor de meest luxe uitvoering met dubbele cabine.

Renault biedt de Master aan in vier lengteversies en in drie hoogtevarianten en de beschikbare dieselmotoren hebben vermogens van 135 tot 180 pk. Verder kun je nog kiezen uit voor- of achterwielaandrijving. Renault start met de verkoop van de gesloten bestelwagen met enkele cabine, andere carrosserieveries volgen later. De prijzen beginnen bij 23.990 euro, de duurste uitvoering met achterwielaandrijving, de maximale lengte en hoogte en twinturbo dieselmotor kost 38.040 euro.

De vernieuwde Trafic en Master zijn vanaf nu te bestellen, de leveringen beginnen in september.