Renault Trafic ook het in nieuw

Geen reacties

Renault presenteert niet alleen de vernieuwde Master, maar komt ook met een reeks verbeteringen voor de Trafic. De middelgrote bestelwagen krijgt onder meer een nieuwe dieselmotor.

Renault introduceert een nieuwe dieselmotor in de Trafic en voert tal van andere verbeteringen door. Het vernieuwde model is aan de buitenkant te herkennen aan de C-vormige led-dagrijverlichting, optioneel in combinatie met volledige led-verlichting. Verder heeft Renault de grille vernieuwd, door chromen elementen toe te voegen.

Het dashboard is mooier afwerkt, met chromen details en koolstofvezel-look elementen. Een nieuwe versnellingspookknop en duurzamere bekleding dragen eveneens bij aan de verbeterde kwaliteitsbeleving. Nieuw is dat het multimediasysteem nu ook Android Auto ondersteunt en dat de cabine apart van de bagageruimte ontgrendeld kan worden. Op het lijstje van verbeteringen staan verder fellere led-verlichting in de laadruimte, een nieuwe, slimme achteruitkijkspiegel met beeldscherm en het nieuwe rijhulpsysteem trailer assist.

Renault vervangt de 1.6 dieselmotor in de Trafic voor een 2.0-motor, die tot 0,6 /100 km zuiniger is. Het merk biedt verschillende vermogensversies aan, van 120 tot 170 pk. De krachtigste versies kunnen gekoppeld worden aan een zestraps automaat.

De vernieuwde Trafic staat in september bij de dealers, de prijzen zijn nog niet bekend.