Renault introduceert Scénic Série Limitée R-Cinéma

Geen reacties

Renault komt met een nieuwe Série Limitée van de Scénic. De R-Cinéma is voorzien van een dvd-speler met twee beeldschermen achterin.

Renault Scénic Série Limitée R-Cinéma, het is een hele mond vol. De nieuwe Série Limitée is samengesteld volgens het bekende recept: meer uitrusting en in een beperkte oplage. Die meeruitrusting bestaat bij de R-Cinéma uit een dvd-speler met twee breedbeeldschermen die in de hoofdsteunen van de voorstoelen zijn gemonteerd.

De 7 inch schermen worden geleverd met afstandsbediening en koptelefoon, zodat de achterste passagiers niet de rest van de inzittenden hoeven lastig te vallen met de film die ze aan het kijken zijn. De Scénic Série Limitée R-Cinéma is verder uitgerust met R-Link infotainmentsysteem met navigatie, privacy glass achter, deels lederen bekleding, 17 inch lichtmetalen wielen, handsfree card en aluminium dakrails.

Renault levert deze Série Limitée met de 115 en 130 pk sterke benzinemotoren en 1.5 dCi dieselmotor. Die laatste profiteert van 20 procent bijtelling. De Scénic Série Limitée R-Cinéma is er vanaf 27.650 euro. Volgens Renault bedraagt de korting op dit model 2.175 euro, ten opzichte van als je de opties los zou bestellen.