Vernieuwde Renault Mégane Coupé Cabriolet in één uitvoering

Geen reacties

Renault heeft de prijs van de vernieuwde Mégane Coupé Cabriolet bekend gemaakt. De auto is er nog maar in één rijk uitgeruste uitvoering, die 34.490 euro kost.

Renault opent de orderboeken voor de vernieuwde Mégane Coupé Cabriolet. Het is de laatste Mégane-variant die met zijn nieuwe neus in de showroom verschijnt, de vernieuwde hatchback, Coupé en Estate zijn al enkele maanden leverbaar. De prijs van de Coupé Cabriolet is vastgesteld op 34.490 euro.

Renault reduceert het aantal uitvoeringen tot één. De Coupé Cabriolet is alleen nog leverbaar met 130 pk sterke TCe benzinemotor in combinatie met handgeschakelde zesbak en Privilege-uitrusting. De automaatversie en de dieseluitvoering keren niet terug.

De Mégane Coupé Cabriolet Privilege is rijk uitgerust, met onder andere een R-Link infotainmentsysteem met navigatie, airconditioning met climate control, een regensensor, een lichtsensor, 17 inch lichtmetalen wielen en natuurlijk een elektrisch te openen glazen dak. Tijdelijk biedt Renault het Pack Introduction met handsfree card (draadloos openen en starten) en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan voor 295 euro.