Prijzen vernieuwde Renault Twingo vanaf 12.390 euro

Geen reacties

Renault zet in juni de vernieuwde Twingo bij de dealers. De nieuwe vanafprijs van de stadsauto bedraagt 12.390 euro.

De vernieuwde Renault Twingo is vanaf volgende maand te bestellen voor minimaal 12.390 euro. De prijzen van het model zijn iets lager dan voorheen, terwijl de standaarduitrusting juist is uitgebreid. Renault biedt de stadsauto aan in de uitvoeringen Life, Collection en Intens.

De instapversie is uitgerust met onder andere led-dagrijverlichting en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Nieuw in de basisuitvoering zijn een dashboardkastje, een hoedenplank en een lichtsensor. Met de uitvoering Collection voeg je onder meer airconditioning, een audiosysteem en elektrisch bedienbare ramen en spiegels aan de uitrusting toe. Voor luxe voorzieningen als een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm, automatische klimaatregeling, cruise control, parkeersensoren en lichtmetalen wielen ben je op de Intens-uitvoering aangewezen.

De vernieuwde Twingo is verkrijgbaar met driecilinder benzinemotor, die zonder turbo 75 pk levert en met turbo 95 pk. De sterkste versie is als optie verkrijgbaar met EDC-automaat.

Prijzen vernieuwde Renault Twingo
benzine      
SCe 75   Life € 12.390
    Collection € 13.490
    Intens € 15.390
TCe 95   Intens € 16.590
  aut. Intens € 18.490