Renault komt met Monaco GP-editie van Clio R.S.

Geen reacties

Renault neemt de Clio R.S. Monaco GP mee naar de autosalon van Genève volgende week. De gelimiteerde oplage onderscheidt zich vooral met optische details.

Officieel bevestigd is de Renault Clio R.S. Monaco GP nog niet, de foto die je hier ziet is voortijdig uitgelekt. Renault heeft eerder deze maand aangekondigd dat er een nieuwe versie van de R.S. op de autosalon van Genève te zien zal zijn. Die gaat volgende week van start, dus het moet raar lopen als het niet om de Monaco GP gaat.

Het is niet waarschijnlijk dat de R.S. Monaco GP ook een technische update heeft ondergaan, onder de motorkap ligt dus ‘gewoon’ de 2.0 turbomotor met 200 pk. De Monaco GP moet het doen met enkele optische aanpassingen, op de foto zien we in ieder geval een hoogglans zwarte ondergrille, een zwart dak en chromen lijsten aan de zijkant van de auto.

Renault heeft de naam Monaco GP al eerder gebruikt, de Mégane was enige tijd leverbaar in deze uitvoering. Toen ging het overigens niet om een R.S.-model. Net als de Mégane is de Clio R.S. Monaco GP een gelimiteerde oplage.