Renault Mégane Coupé-Cabriolet krijgt nieuwe neus

Geen reacties

Na de hatchback, Coupé en Estate krijgt ook de Coupé-Cabriolet een nieuwe neus. Het vernieuwde model debuteert op de autosalon van Brussel in januari.

Een verrassing is het niet: de Renault Mégane Coupé-Cabriolet krijgt een facelift. Eerder dit jaar liet Renault de vernieuwde hatchback, Coupé en Estate al zien op de autoshow van Frankfurt en nu is de Coupé-Cabriolet aan de beurt.

Hij krijgt een soortgelijke – maar toch nét iets andere – neus als de overige Mégane-versies, met veel hoogglans zwarte kunststof en vloeiende vormen. Dat is uiteraard in lijn met het design van de meest recente modellen van Renault. De CC houdt onveranderd zijn opvouwbare glazen dak, dat volgens Renault nog altijd het grootste panoramadak in zijn segment is. De facelift brengt ook R-Link, het nieuwe multimediasysteem dat via een 7 inch beeldscherm en een multifunctionele knop op de middentunnel is aan te sturen.

Renault neemt de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet mee als primeur naar de autosalon van Brussel, begin januari. Tegen die tijd maakt het merk ook de prijzen bekend. In maart verschijnt de vernieuwde CC ook in de showroom.