Facelift Renault Kangoo Family

Geen reacties

Begin dit jaar gaf Renault de Kangoo bestelwagen en de elektrische Kangoo Z.E. een update. Nu volgt de personenuitvoering Family. 

De Renault Kangoo Family krijgt, zoals dat bij een facelift hoort, een nieuw front. Bumpers, grille en lichtunits worden gemoderniseerd. Her en der zijn andere aanpassingen te zien, zoals nieuwe zijspiegels. In de cabine is het dashboard onder handen genomen.

De nieuwe Kangoo zal verkrijgbaar worden met features zoals Hill Start Assist, Extended Grip en het Renault R-Link multimediasysteem met onder andere Bluetooth. Ook wordt de Kangoo Family voorzien van een slim energiemanagement-systeem waarbij bijvoorbeeld energie wordt teruggewonnen.  

Tegelijk met de introductie van de gefacelifte Kangoo komen twee nieuwe versies op de markt. Met de Kangoo Business Pack richt Renault zich op leaserijders. De Extrem wordt de nieuwe topuitvoering, inclusief zaken als 15 inch lichtmetalen wielen, dakrails en getinte achterruiten. Verder worden er nieuwe lakkleuren in het assortiment opgenomen.

Het debuut van de vernieuwde Renault Kangoo Family is deze week op de Autosalon van Genève. Vanaf mei zal de auto in Nederland – tegen een nog niet bekendgemaakte prijs – te bestellen zijn. Vooralsnog alleen met dieselmotoren, de versie met zuinige TCe 115-benzinemotor volgt pas in oktober.