Vernieuwde Renault Espace is altijd ‘Grand’

Geen reacties

Renault heeft de prijzen van de vernieuwde Espace bekend gemaakt. Opvallendste wijziging in de prijslijst: de Espace is voortaan standaard ‘Grand’. 

De vernieuwde Renault Espace is leverbaar vanaf 40.990 euro. Dat is 1.000 euro meer dan nu maar daar krijg je een rijkere standaarduitrusting én een ruimer interieur voor terug. Renault levert de gefacelifte Espace namelijk alleen als Grand Espace, die 20 centimeter langer is en daardoor 165 liter meer bagageruimte biedt.

Hoewel de motoren schoner zijn geworden – met als gevolg groenere energielabels –  ziet de line-up er hetzelfde uit. Naast twee diesels is er een benzinemotor, de 2.0 turbo met 170 pk. Deze is er alleen als Dynamique, de nieuwe instapuitvoering die de Celsium vervangt. Standaard zijn nu onder meer parkeersensoren, stoelverwarming en zonneschermen voor de ruiten achterin. De prijs bedraagt 40.990 euro.

De twee dieselmotoren hebben een cilinderinhoud van 2,0 liter. De versie met 150 pk kost 44.990 euro, de 175 pk sterke Espace staat voor 56.990 euro in de prijslijst. Die laatste is standaard voorzien van automaat en is uitgerust als luxe Initiale. De uitrusting van die uitvoering is uitgebreid met 17 inch lichtmetalen wielen, achteruitrijcamera en seperaat te openen achterruit. Een automatische versnellingsbak is ook leverbaar in combinatie met de andere motoren, de meerprijs is 3.000 euro.

De vernieuwde Espace staat in september in de showroom, bestellen kan per direct.