Prijzen vernieuwde Renault Megane RS bekend

Geen reacties

Renaults’ snelste coupé is vernieuwd. En de prijs van de Megane RS 2012 is nu bekend: 33.990 euro. Dat is iets meer dan voorheen maar daar krijg je wel wat voor terug.

De vernieuwde Renault Megane RS kost 33.990 euro. Hoewel 1.000 euro meer dan voorheen krijg je toch meer waar voor je geld. De auto heeft namelijk 15 pk meer, waarmee het totaal op 265 pk komt. Dat is niet het enige, je krijgt ook meer uitrusting dan voorheen.

Nieuw zijn bijvoorbeeld de antracietkleurige 18 inch wielen, led-dagrijverlichting en Bluetooth op de lijst van standaard aanwezige voorzieningen. Daarnaast heeft Renault allerlei pakketten samengesteld, de meest interessante pikken we er voor je uit.

Het Pack RS Design Rouge kost 395 euro. Voor dat bedrag wordt de auto voorzien van sportief ogende rode biezen en een ‘Formule 1-spoiler’. Het Pack Chassis Cup is jouw ding als je een nog sportiever onderstel wenst. Dit zogenaamde Cup-onderstel zorgt ervoor dat je ook op het circuit uit de voeten kunt. Brembo-remklauwen horen eveneens bij dit pakket. De vernieuwde Megane RS staat in mei in de showroom.