Renault opent orderboeken Zoe

Geen reacties

De Renault Zoe is per direct te bestellen. Dat betekent dat ook de prijzen bekend zijn. De elektrische auto is te koop vanaf 20.690 euro.

De Renault Zoe was een van de hoogtepunten op de autosalon van Genève. Nu al maakt Renault de prijs bekend en opent het merk de orderboeken. De vanafprijs bedraagt 20.690 euro. De instapuitvoering heet Life en is voorzien van diverse bijzondere voorzieningen. Zo is het 7 inch beeldscherm met ingebouwde TomTom-navigatie standaard, alsook airconditioning die bovendien vooraf te programmeren is zodat je in een gekoelde – of verwarmde – auto op weg kunt.

Z.E. Connect is ook standaard. Middels een app op je smartphone of via de computer kun je overal checken voor hoeveel procent de accu’s zijn opgeladen. Verder heeft de Zoe een ingebouwd geluidssysteem dat voetgangers waarschuwt. Je kunt drie soorten geluiden instellen: pure, glam en sport.

Naast de Life biedt Renault nog twee uitvoeringen aan: de Zen en Intens. Deze kosten beide 22.490 euro. De Zen is er voor de zweverige types. De Zoe is dan uitgerust met een parfumeur met ontspannende geuren. Het kan nog gekker, met het ioniseerapparaat dat bacteriën uit de lucht filtert en de ionen in balans brengt. De Intens is wat meer down-to-earth, hier krijg je gewoon ‘spullen voor je geld’, zoals een audiosysteem met 3D-geluid, keyless entry en 16 inch lichtmetalen wielen.

Naast de aanschafprijs rekent Renault een apart bedrag per maand voor de accu’s. Deze lease je en zo ben je dus nooit verantwoordelijk voor de vervanging van het prijzige accupakket. De vanafprijs is 79 euro per maand, voor een periode van 36 maanden en een jaarkilometrage van 10.000.