Renault Grand Kangoo komt naar Nederland

Geen reacties

De Renault Grand Kangoo komt naar Nederland. De zevenzits Kangoo is vanaf juni te bestellen.

Vorige week stelde Renault de Grand Kangoo voor. Toen was nog niet zeker of de auto naar Nederland zou komen. Die zekerheid is er nu wel. De Grand Kangoo komt en is vanaf juni te bestellen. De levering start enkele maanden later.

De verlengde Kangoo heeft veel ruimte te bieden. De twee achterste zitplaatsen zijn volwaardig en dus geen noodzitjes. De stoelen bieden hetzelfde comfort als op rij 2 en er is veel knie- en elleboogruimte beschikbaar. Omdat de zittingen op rails staan is de beenruimte variabel. De passagiers op rij 3 hebben de beschikking over een eigen opbergvak en extra speakers. Toegang tot de zitrij krijg je door eenderde van de achterbank in een beweging omlaag te klappen.

Met zeven zitplaatsen in gebruik is er 400 liter bagageruimte beschikbaar. Dat wordt zelfs 930 liter als je de achterste twee stoelen verwijdert. Als je ook de achterbank omlaag klapt dan ontstaat er een enorme laadbak van 3.400 liter. Zoals vorige week al aangekondigd wordt de Grand Kangoo leverbaar met een 1.5 dieselmotor, met 90 of 110 pk.