Prijzen vernieuwde Renault Scenic bekend

Geen reacties

Renault heeft de prijzen van de vernieuwde Scenic bekend gemaakt. De MPV is er vanaf 29.590 euro en staat in de februari in de showroom.

De Renault Scenic kan er weer even tegenaan. Met een frisse neus gaat het model zijn positie als best verkopende MPV van Europa verdedigen. In februari staat de auto in de showroom en de prijzen zijn nu bekend.

Het gamma trapt af met de 1.6 16v Authentique. Die uitvoering is rijker uitgerust dan voorheen en biedt voortaan een hill-start systeem en een radio/cd/mp3 speler met bediening op het stuur. De prijs bedraagt 23.990 euro. De meerprijs voor de Grand Scenic komt op 1.000 euro voor de vijfzitter en 1.900 euro voor de zevenzits versie.

Belangrijker zijn de dieselversies, die als dCi 110 en 130 – waarbij de getallen staan voor het aantal pk’s – in de 20 procent bijtellingsklasse vallen, ook na 1 juli 2012 als de CO2-grenzen worden aangescherpt. De prijzen van deze dieselversies starten bij 29.590 euro en 33.590 euro..

In totaal biedt Renault drie benzinemotoren en drie diesels aan en zijn er vier uitvoeringen. Naast de basisuitrusting Authentique gaat het om de Expression, Bose en Privilege. Airconditioning en een navigatiesysteem zijn standaard vanaf het tweede niveau, half lederen bekleding en 17 inch lichtmetalen wielen vind je op de Bose en wil je elektrisch bedienbare stoelen en een keur aan actieve veiligheidssystemen dan is de Privilege de uitvoering die je moet hebben. Naast deze vier uitvoeringen biedt Renault ook nog diverse introductiepakketten aan. Genoeg keus dus.