Renault Laguna Coupé fors goedkoper

Geen reacties

De vernieuwde Renault Laguna is geprijsd. Er is alleen maar goed nieuws: de coupé is goedkoper, schoner en beter uitgerust.

Renault heeft de Laguna voor modeljaar 2012 vernieuwd. De uiterlijke wijzigingen blijven beperkt tot de toevoeging van led-dagrijverlichting en nieuwe lichtmetalen wielen. De 2.0 dCi-motor is zuiniger en schoner en scoort nu een energielabel B in plaats van C.

Meest prettige bijkomstigheid is dat deze versie fors goedkoper is geworden. Renault vraagt 36.690 euro, 2.500 euro minder dan voorheen. Ook de versie met de 205 pk sterke 2.0 T benzinemotor mag voor fors minder de showroom verlaten. 38.990 euro kost ‘ie nu, dat is 4.000 euro eraf. Er is nog één andere versie, de 2.0 T met 170 pk én een automaat, die kost 39.990. En waar is dan de 3.5 V6? Die is niet meer, Renault heeft deze motor uit het assortiment gehaald.

De standaarduitrusting omvat led-dagrijverlichting, bi-xenonverlichting, 17 inch lichtmetalen wielen, climate control, TomTom-navigatiesysteem en deels lederen bekleding. Tegen een meerprijs van 2.000 euro levert Renault de Coupé als GT, met als extra’s: 18 inch wielen, hoogglans zwart dak, elektrisch bedienbare stoelen en volledig lederen bekleding. De vernieuwde Laguna Coupé staat in april in de showroom.