Nóg een conceptcar van Renault op IAA?

Geen reacties

Naast de Frendzy staat er waarschijnlijk nog een conceptcar van Renault op de IAA in Frankfurt. Zoveel kunnen we opmaken uit een nieuwe foto die over het wereldwijde web zwerft.

Renault zal het publiek op de autoshow van Frankfurt volgende week waarschijnlijk verrassen met twee conceptcars. Eén ervan kennen we al, de Frendzy die Renault eerder al onthulde. Ook de Captur en R-Space (op de foto vooraan) zijn bekend, die stelde Renault voor op de autosalon van Genève in maart.

Helemaal achteraan op deze niet al te duidelijke foto staat echter nog een conceptcar. Wát het is, daar kunnen we alleen maar naar raden. Franse media roepen dat het om een studiemodel gaat dat als voorbode van de nieuwe Clio dient. Een logische gedachte, want de nieuwe generatie Clio wordt volgend jaar onthuld.

Als je echter goed kijkt dan zie je dat de auto qua formaat de Clio ontstijgt. Het lijkt meer op een verre voorbode van de nieuwe Megane maar die zal niet binnen vier jaar op de markt verschijnen. We wachten dus geduldig af tot begin volgende week, als Renault al het nieuws op de IAA uit de doeken doet.