Renault Fluence Z.E. vanaf 25.990 euro

Geen reacties

Renault heeft de prijzen van de elektrisch aangedreven Fluence Z.E. bekend gemaakt. De vanafprijs bedraagt 25.990 euro en daar komt de huur van de accu’s nog bij.

Het is zover: eind dit jaar staan de eerste elektrisch aangedreven Renaults bij de dealers. De Fluence bijt het spits af. Renault heeft nu de prijzen van de vierdeurs sedan bekend gemaakt: vanaf 25.990 euro. Voor dat bedrag mag je instappen in de Fluence Expression, die standaard al voorzien is van een uitgebreid navigatiesysteem en climate control met twee zones.

Een stapje hoger staat de tijdelijke leverbare Prime Time-uitvoering. Die vult de uitrusting aan met 16 inch lichtmetalen wielen en metallic lak en kost 26.180 euro. De Dynamique moet 26.990 euro opbrengen en voorziet onder andere in extra’s als Bluetooth en een parkeerhulp.

Bovenop de aanschafprijs komt de huur van de accu’s. De prijs is afhankelijk van het jaarkilometrage en de contractduur en ligt tussen de 82 en 148 euro per maand. Klanten kunnen dankzij de samenwerking van Renault met energieleverancier Essent thuis of op de zaak een Wall-Box laten plaatsen, waarmee je de auto kunt opladen. Dat laden duurt 6 tot 8 uur, de actieradius van de 90 pk sterke Fluence is 185 kilometer.