Renault teast elektrische conceptcar

Geen reacties

Renault maakt zich op voor de autoshow van Frankfurt, die in september van start gaat. Het merk zal op de IAA een elektrisch aangedreven conceptcar laten zien.

Renault grijpt de IAA in Frankfurt aan om een nieuwe conceptcar te laten zien. De Fransen zijn lekker bezig want op de autosalon van Genève eerder dit jaar onthulde het merk ook al twee conceptcars: de Captur en R-Space.

Deze nieuwe conceptcar borduurt qua design voort op die twee conceptcars. De Nederlandse designchef Laurens van den Acker laat steeds duidelijker het toekomstige Renault-design zien. Of het nieuwe studiemodel een directe voorbode van een nieuw model is vertelt Renault nog niet.

Wel is bekend dat er later deze week een video verschijnt van de conceptcar. Voor nu moeten we het nog even doen met deze vage teaser. De aandrijving van de auto is elektrisch maar specificaties zijn nog niet bekend. Elektrisch rijden is – in tegenstelling tot bij veel andere merken – geen verre toekomstmuziek meer. Eind dit jaar komt de eerste elektrisch aangedreven Renault op de markt, de Fluence.