Renault studiemodel nummer 2: R-Space

Geen reacties

Renault neemt naast de Captur nog een conceptcar mee naar de autosalon van Genève. De R-Space is door het Duitse tijdschrift Autobild voortijdig gespot in Portugal.

Renault heeft de R-Space Concept niet voor zichzelf kunnen bewaren. Als verrassing hoopte Renault naast de Captur een tweede studiemodel te onthullen op de autosalon van Genève maar helaas zijn de eerste plaatjes nu uitgelekt – met dank aan Autobild.

Op de foto’s is een conceptmodel voor een compacte MPV te zien. De sportieve lijnen laten het nieuwe familiegezicht van Renault zien. De grille met centraal het Renault-logo en de lijnen aan de zijkant en dan met name de dorpels gaan we zeer binnenkort terugzien op productiemodellen.

Autobild is niet de enige partij die de R-Space heeft gespot, op Youtube zwerft een filmpje rond van een voorbijganger die de conceptcar heeft gezien tijdens een fotoshoot in Lissabon. Ondanks de uitgelekte beelden zal Renault waarschijnlijk pas op de autosalon van Genève de informatie over de R-Space vrijgeven.