Kleine aanpassingen voor Renault Kangoo

Geen reacties

Renault voert enkele aanpassingen door aan de Kangoo. Het gaat vooral om optische wijzigingen waarmee de ‘monospace’ er weer fris uit ziet.

Op de autosalon van Brussel, die op 15 januari van start gaat, stelt Renault de Kangoo ‘Generation 2011’ voor. Met enkele kleine wijzigingen kan de auto er weer even tegenaan. Zo zijn er drie nieuwe kleuren: Moka Brown, Etoile Blue en Taipe Grey. Het totaal aantal verkrijgbare kleuren komt daardoor op tien.

De duurdere uitvoeringen zijn voortaan beter te onderscheiden van hun ‘mindere’ broeders. De Authentique heeft volledig meegespoten bumpers en spiegels en bij de Privilege zijn deze in contrasterend grijs gespoten. De onderzijde van het dashboard is bij de vernieuwde Kangoo donkerder van kleur en de afwerking van de middenconsole en ventilatieroosters wijkt wat af van de huidige serie.

De 1.6 16v benzinemotor is vanaf nu geschikt voor bio-ethanol en bovendien voorziet Renault deze krachtbron optioneel van een automaat. Het dieselaanbod bestaat uit een 1.5 dCi met 70, 90 en 110 pk. Vanaf 18.990 euro is de vernieuwde Kangoo vanaf maart te koop.