Renault introduceert Monaco GP-edities

Geen reacties

Renault brengt naar de autosalon van Genève in maart de Megane Coupé en Laguna Coupé Monaco GP mee. Deze twee edities zijn opgetuigd met uiterlijke verfraaiingen.

Renault brengt de Megane Coupé en Laguna Coupé als Monaco GP op de markt. De Laguna Coupé Monaco GP is voorzien van 18 inch ‘chrome shadow’ wielen, navigatiesysteem en speciale Monaco GP-bekleding op de stoelen. De auto is alleen in wit of zwart verkrijgbaar en met vijf verschillende motoren.

Van de Megane Coupé komen twee Monaco GP-versies. De eerste is gebaseerd op de uitvoering Dynamique en heeft 17 inch hooglans zwarte wielen, GT-bumpers voor en achter, Monaco-stiksels in de bekleding en parkeersensoren achter. Er zijn twee benzinemotoren en een diesel beschikbaar.

De tweede Megane Monaco GP heeft de 250 pk sterke RS als basis. Bovenop de toch al riante uitrusting biedt de Monaco GP 18 inch wielen met zwarte afwerking, lederen bekleding met Monaco GP-logo en grijze stiksels. De Monaco GP-modellen komen dit voorjaar op de markt en zijn te bewonderen op de autosalon van Genève in maart. Prijzen zijn nog niet bekend.