Renault frist Espace nog eens op

Geen reacties

De nieuwe Espace laat nog even op zich wachten en dus geeft Renault het huidige model nog een bescheiden update. Met wat optische en technische wijzigingen en een vernieuwde prijslijst moet de MPV er weer even tegenaan kunnen.

Renault geeft de huidige Espace een laatste update. De auto wordt bijgeschaafd door de toevoeging van LED-dagrijverlichting en zwarte hoogglans interieurdelen. Daarnaast levert Renault een nieuwe lakkleur. De 150 pk sterke 2.0 dCi is schoner geworden waardoor deze nu een groen C-label draagt.

Dat heeft gunstige gevolgen voor de prijs, die nu 5.300 euro lager ligt dan voorheen. De Espace 2.0 dCi is er vanaf 44.690 euro, met automaat wordt dat 46.690 euro. De 175 pk sterke 2.0 dCi is weer terug in het assortiment. Die heeft standaard een automatische versnellingsbak en kost minimaal 48.190 euro.

De 2.0T benzinemotor met 170 pk blijft ook leverbaar maar de turboloze, 140 pk sterke 2.0 verdwijnt. De nieuwe vanafprijs van de Espace bedraagt daardoor 41.190 euro. De MPV is er voortaan in twee luxe uitvoeringen: Celsium en Initiale. Die eerste biedt standaard automatische airconditioning, 17 inch lichtmetalen wielen, halflederen bekleding, metallic lak en TomTom-navigatie. De Initiale voegt daar volledig lederen bekleding, elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen en bi-xenon koplampen aan toe.