Renault Twingo CC in het klein

Geen reacties

De Renault Twingo CC moet nog onthuld worden maar dankzij een speelgoedautofabrikant weten we nu al hoe de compacte coupe/cabriolet eruit komt te zien. Het belooft een kek autootje te worden.

Renault wist het uiterlijk van de Twingo CC tot nu toe goed geheim te houden. Helaas gooit het Franse speelgoedautomerk Norev nu roet in het eten. Hier zijn de eerste foto´s van de Twingo CC in speelgoedautoformaat.

Wanneer Renault de Twingo CC officieel onthult is nog niet bekend. Waarschijnlijk komt de autosalon van Genève in maart te vroeg. De Fransen willen op de Zwitserse show de spotlights richten op de nieuwe Megane CC.

De Twingo CC belooft een kek autootje te worden met een speelse achterkant, die behoorlijk afwijkt van het hatchbackmodel. De belangrijkste concurrent voor de compacte cabrio wordt de Fiat 500C, die deze maand in de showroom staat. Het is overigens niet de eerste keer dat het ontwerp van een nieuw model op deze manier uitlekt, vorig jaar konden we de Mercedes E-Klasse eerder dan gepland aanschouwen in klein formaat.