Renault Mégane Coupé in hart Need for Speed game

Geen reacties

De nieuwe Renault Mégane Coupé speelt een speciale rol in het hart van de game Need for Speed: Undercover. Met 290 km/u kun je deel uitmaken van bloedstollende achtervolgingen in de auto die nog niet eens op de markt is!

Dit weekend is de nieuwste versie verschenen van het populaire computerspel Need for Speed. In NFS: Undercover gaat een politieagent ondergronds in de onderwereld van Tri City Bay. Deze virtuele stad bestaat uit vier buurten en bijna 130 km aan wegen waarop naar hartelust geracet wordt. Het is de taak van de agent om zo snel mogelijk en met ieder mogelijk middel deze wegpiraten van de straat te halen.

De spelers hebben de keuze uit meer dan 55 auto’s, die ze naar hartelust kunnen tunen. Daaronder zitten onder andere de pas verschenen Nissan 370Z, maar ook de Audi R8, Mitsubishi Evo X en de Porsche 911 GT2. Voor de Renault Mégane Coupé is een speciale rol weggelegd.

Het kloppend hart van NFS: Undercover is de Heroic Driving Engine. Voor dit onderdeel hebben de game-ontwerpers van Electronic Arts een jaar lang samengewerkt met technici van autobouwer Renault. Ze hebben informatie over de eigenschappen en het rijgedrag van de nieuwe Renault Mégane Coupé in het systeem gebouwd. Het resultaat is een virtuele Mégane die haast realistisch reageert wat kracht en rijgedrag betreft. Deze ‘grafische motor’ levert bloedstollende acties op met een snelheid tot 290 km/u.

Dus wie een proefrit wil maken in de Renault Mégane Coupé, nog voor het model op de markt komt, kan nu al terecht in de computerwinkel. Je komt er gegarandeerd zonder ongelukken vanaf.