Koop een Renault Espace en krijg een Twingo cadeau

Geen reacties

Autodealers halen alles uit de kast om van hun overtollige voorraden af te komen. Een Renault-dealer in Midden-Nederland geeft kopers een Twingo cadeau wanneer ze een Espace uit voorraad aanschaffen.

In Amerika geven dealers al langer auto’s cadeau bij aanschaf van bepaalde, meestal niet-courante modellen. Vorige week werd bekend dat een Belgisch autobedrijf de ‘tweede auto gratis’ weggaf, een actie die overigens zeer succesvol was. Nu is de gekte ook naar Nederland overgewaaid.

Een Renault-dealer in Midden-Nederland wil van z’n overtollige voorraad Epace’s af en bedacht daarom een grote kortingsactie. Elke klant die een Espace uit voorraad aanschaft krijgt een Twingo Acces, die een waarde heeft van 8.726 euro, gratis erbij. Wanneer je niet zit te wachten op een extra auto kun je ook 7.000 euro korting krijgen.

Op het moment van schrijven waren er nog maar drie Espace’s op voorraad maar de dealer meldt dat er wellicht nog meer zijn als je erom vraagt. De kredietcrisis maakt veel los, ook in de Nederlandse economie. Dit soort ludieke acties zijn hiervan het gevolg dus doe er je voordeel mee.