Meer foto’s Renault Laguna Coupé

Geen reacties

Renault onthulde zaterdagavond de Laguna Coupé op het filmfestival van Cannes. Dat was niet de enige plaats waar het publiek in levende lijve kon genieten van de nieuwe coupé, het Franse merk had de auto ook meegenomen naar de Grand Prix van Monaco.

Renault stuurde de Laguna Coupé enkele ronden over het stratencircuit van Monaco, waar gisteren een Formule 1-race verreden werd. De introductie van het nieuwe model stond in schril contrast met de teleurstellende race die het Formule 1-team van Renault gisteren kende. Coureur Nelson Piquet parkeerde zijn F1-auto tegen de muur en Fernando Alonso werd dankzij diverse schuivers slechts tiende.

Renault koos duidelijk voor een ‘rich and famous’-omgeving voor de introductie van de coupé. Op het filmfestival van Cannes onthulde de topman van Renault, Carlos Ghosn, het nieuwe paradepaardje. Renault heeft vandaag meer foto’s vrijgegeven waardoor we Laguna Coupé van alle kanten kunnen bewonderen.

De Laguna Coupé is in het begin alleen leverbaar met dikke V6-en, later pas komen er zwakkere motoren. Het lichtmetaal dat onder de auto ligt is minimaal 17 inch en vierwielbesturing is standaard. Aan het eind van het jaar of begin volgend jaar staat de nieuwe Renault bij de dealers.