Laatste update voor Renault Scénic

Geen reacties

De huidige Renault Scénic kan over een jaar genieten van zijn welverdiende pensioen. Tot zijn opvolger gereed is, moet de MPV echter nog even vol aan de bak. Met kleine wijzigingen en een vereenvoudigd uitrustingsaanbod moet de Scénic in stijl afscheid nemen.

De Renault Scénic is slechts op enkele details aangepast. Zo moeten de vernieuwde koplampunits agressiever overkomen en zijn de mistlampen, grille en handgrepen gemoderniseerd. Dit geldt overigens niet voor de Conquest. De eigenzinnige uitvoering behoudt zijn status aparte.

Naast de Conquest telt de Scénic in zijn laatste jaar nog maar vijf uitrustingsniveau. Alleen de Emotion, Latitude, Carminat, Exception en Jade blijven over uit het enorm ruime aanbod waarin de Scénic voorheen leverbaar was.

Dat wil niet zeggen dat er niets meer te kiezen overblijft, want voor de Scénic zijn ook nog drie optiepakketten beschikbaar. Het Voyage Pack is voor reizigers. De achterruit is afzonderlijk te openen en met een net in de kofferruimte kan de bagage nog handiger worden weggestopt. Het Techno Pack bevat een Audio Connection Pack om mp3-spelers op de radio/cd-speler aan te sluiten en een Bluetoothkit om handsfree te kunnen bellen. Het Premium Pack bestaat uit onder meer een bandenspanningscontrolesysteem en Xenon koplampen.