Renault geeft ruimte prijs

Geen reacties

Renault heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe Clio Estate, Modus en Grand Modus. De drie ruimtewagens van het Franse merk zijn vanaf 9 februari in Nederland verkrijgbaar. De prijzen beginnen respectievelijk bij 15.695 euro, 15.795 euro en 14.895 euro.

Opmerkelijk is dat de prijslijst van de Grand Modus dus lager begint dan die van de Modus. Voor dat model is namelijk wel een Authentique-uitvoering leverbaar, terwijl het leveringsprogramma van de ‘reguliere’ Modus start met het hogere uitrustingsniveau Expression. Ten opzichte van de Authentique heeft de Expression onder meer airconditioning met pollenfilter, radio/cd-speler, display en bediening op het stuur en elektrische bedienbare zijruiten extra. De meeste luxueuze uitvoering is de Dynamique, met onder andere elektronisch geregelde airconditioning, regen- en lichtsensor, cruise control, snelheidsbegrenzer en elektrisch bedienbare zijruiten achter.

De Clio Estate heeft een meerprijs van 700 euro ten opzichte van de vijfdeurs hatchback. Ook hier is de Expression het basisniveau en is daarnaast de Dynamique beschikbaar. Renault heeft alleen de prijzen van de benzineversies onthuld, omdat de dieseluitvoeringen nog afhankelijk zijn van de nieuwe BPM-regelgeving. Renault voorziet alle diesels in 2008 standaard van een roetfilter.