Renault F1 prijkt bovenaan

Geen reacties

Het Formule 1-team van Renault is terug aan de top. Nog niet op de baan, maar wel in Rotterdam. Ter promotie van Bavaria City Racing, het autosportspektakel op 19 augustus, is het 151 meter hoge gebouw van Nationale Nederland sinds gisteren voorzien van een gigantische sticker met een afbeelding van de F1-bolide.

De afbeelding is maar liefst 47 bij 19 meter groot. Bestickeraars zijn bijna twee weken bezig geweest met het beplakken van het gebouw. Op de schaarse dagen dat de zon scheen werd soms wel 200 vierkante meter beplakt. Het stickerfolie is speciaal ontwikkeld voor raambestickering en makkelijk verwijderbaar. Werknemers van Nationale Nederlanden kunnen ook gewoon naar buiten blijven kijken.

Het Renault F1-team is op 17 en 18 augustus aanwezig op de nieuwe publieksbeurs RaceSalon in Ahoy. Op zondag 19 augustus geeft de renstal demonstraties tijdens Bavaria City Racing in het centrum van Rotterdam. De aanwezigheid van de regerend wereldkampioen is te danken aan ING. De Nederlandse bank is hoofdsponsor van het evenement en het team, dat dit seizoen de prestaties van de afgelopen twee jaren overigens nog niet heeft weten te benaderen. Onder leiding van Fernando Alonso stond Renault in 2005 en 2006 vrijwel constant aan de top.