Nieuw tijdschrift over Renault

Geen reacties

Liefhebbers van Renault kunnen binnenkort hun hart ophalen met een nieuw tijdschrift over ‘hun’ merk. Vanaf maart 2007 verschijnt vier keer per jaar het blad Losange Magazine met daarin alles wat met Renault te maken heeft, van rij-impressies van de nieuwste modellen tot reportages met historisch beeldmateriaal.

Alle producten van het merk met het wybertje komen aan bod, zowel nieuw als klassiek: auto’s, vrachtwagens, bussen, bestelauto’s, vliegtuigen, techniek, miniaturen, accessoires en nog veel meer. Het is het eerste blad dat zich specifiek op Renault richt. Naast de modellen, krijgen ook de personen en organisatie die achter ‘La Régie’ zitten de volle aandacht. Losange is kortom ‘la référence’ als het om Renault gaat. Het blad wordt dan ook ondersteund door de communicatieafdeling van Renault in Billancourt.

Losange is het Franse woord voor ruit(vorming) en is in de volksmond een veelgebruikte aanduiding voor het Renault-logo. Op de cover van het blad is de term samengesteld uit letters van diverse typeplaatjes van Renaults door de tijd heen. Op de website van het tijdschrift, www.losangemagazine.nl, is het alvast mogelijk het zogenaamde nulnummer door te bladeren om een indruk te krijgen van wat het blad te bieden heeft.